2015. július 29., szerda

KÉSZ BESZARÁS

Ötvenhat menedékkérőt vittek be a Szent László Kórházba, mert közülük néhányan hasmenéses tünetekre panaszkodtak.
Természetesen a média felkapta a dolgot - gondolom, a terveknek megfelelően - és bár a vizsgálatok végén összesen két embert tartottak bent,  mégis, az akció elérte a célját, alátámogatta az idióta vádat, mely szerint a migránsok olyanok, mint "A nyolcadik utas a halál" című film szereplői.
Bármikor elkezdhet a hasuk duzzadni, majd vér és belsőségek kirobbanása után kiugrik belőlük az orbánviktor, hegyes és gyárilag már véres fogait csattogtatja és beleharap a turáni faj helyi képviselőinek seggébe, akik ettől szintúgy elkezdik magukban nevelgetni a maguk szörnyeit és egy idő után hol egy semjénzsolti a lován, hol egy rogántóni, hóna alatt állandó növekedésben levő lakhelyével robban ki a belek közül, oda a magyar...


Persze szembe lehet ezzel állítani a másik verziót is, mely szerint a pályaudvarokat jelmezes magyarok járják, hónuk alatt narancsleves PET-palackokat tartalmazó fóliákkal, melyeket már jóelőre felturbóztak hashajtóval.
Azzal kínálgatják barátságos képet vágva a menedékkérőket, akik ránéznek a pörgekalapos, fokossal és karikásostorral felszerelt terminátor barátságos képére, elveszik kezéből a palackot, jól meghúzzák, majd rohannak fosni.
Ennek kissé ellentmond az a tény, hogy az olyan nemzeti elkötelezettségű ifjú, aki egyáltalán képes barátságos pofát vágni egy csecsemőjével hobbiutazáson résztvevő szír vagy afgán anyára, az azonnal kizáratásra kerül a magyar nemzettestből, nevét a továbbiakban csupa kisbetűvel írják és a Pásztor testvérek azonnal einstandolják  a golyóit.


Mindegy, harcolni kell, de lehetőség szerint olyanokkal, akik képtelenek megvédeni magukat, a szokásos Fidesz-eljárásrend szerint.
A faluszéli putrikban (v. ö: kétszobás ház, melyből az egyiket konyhának hívják...) élő cigányok átmenetileg fellélegezhetnek, a nemzet védelmezőinek most másfelé van dolguk.
Talán majd még őket is rá lehet beszélni idővel, hogy gyűlöljék a határon áttántorgó másik nyomorultat, mert mindenkinek kell valaki, akit bátran gyűlölhet.
A főnöke által lecseszett munkaerő gyermekének is azért van kutyája, hogy miután apuka végigverte a családot, legyen kit neki is seggberúgni.


Hogy van-e egyéb oka is a gyűlölet felkorbácsolásán kívül ezeknek az akcióknak, azt nem hiszem.
Egy normális államban a menedékkérők nem pályaudvarok lépcsőin üldögélnének, hanem a nyilvántartásba vétel után azonnal átesnének egy orvosi szűrővizsgálaton, majd szervezetten elszállítanák őket olyan befogadóállomásokra, ahol emberi körülmények között tudnák kivárni, míg kérelmükről döntés nem születik.
Ez persze nem vágna egybe Orbán érdekeivel, aki azt szeretné, hogy az országban szervezetlenül és útbaigazítás nélkül, falkákban kódorgó menekültek félelmet gerjesszenek a társadalomban, különös tekintettel a bevándorlók által megerőszakolt svéd nők ezreinek gyászos példájára.
Ingeborg kettéfűrészelt vikingeket fog szülni, pedig kétszer olyan magas, mint a felcsúti átlag - lehet, a magyar gyermekek átfényezve mehetnek majd a hupikék törpikék közé?
Minden nap várható a hír, hogy a menedékkérők és a helyi lakosság között konfliktusok alakulnak ki, ha meg nem, hát majd besegítenek az erre alkalmas szolgálatok, hadd derüljön ki, hogy Orbánnak ismét igaza volt, és akkor eddigi címei mellé felveheti a "tévedhetetlen" címet is.
Mária országának hatóságai keményen felléptek a II. János Pál pápa téren várakozó menekültek ellen, a keresztény irgalmasság nevében zavarták el őket - ki tudja, hova?
Az már csak a sors szerencsétlen játéka, hogy nem a menedékkérők raboltak ki magyarokat, hanem magyarok menedékkérőket, hogy nem a menekültek vertek véresre magyarokat, hanem magyarok a menekültnek nézett fiút meg a barátnőjét, erre most itt van ez a vírushordozás is.

Ez azért vicces, mert a Magyarországra történő beutazáshoz nem fűződik orvosi vizsgálat kötelezettsége, ezért bármilyen vírus, bármikor bekerülhet ide a normális utasforgalomban is.
Igen, az ebola is.
De nem kell ennyire bonyolítani a dolgot, akinek a fejére dob egy zöld loccsanóst a vadlúd, az se lehet biztos benne, hogy nem kapta meg a madárinfluenza sok esetben halált okozó vírusát, mégsincs pánikban az ország, nem fantáziál senki eddig ismeretlen libakórokról és nem lesi az eget állandóan.
Ez utóbbi nagyin helyes, a Nemzet Spermiuma megmondta, ha előre akarunk menni, akkor hátrafelé kell nézni.
Azt senki nem árulta el neki, hogy ennek a vége előbb-utóbb pofáraesés lesz, és hogy ebben reménykedik az ország épeszű többsége - már a Vezér tekintetében, ugye.
Lehet, nincs igazam, de ennek a sunyi, embertelen és gusztustalan viselkedésnek, melyet a menedékkérőkkel kapcsolatban tanúsítunk, előbb-utóbb meg lesz a böjtje.

Addig rettegjünk boldogan, gyűlölködjünk, hálistennek vannak nálunk nyomorultabbak is...

:O)))



5 megjegyzés:

panelproli írta...

Hányinger.
Egy.
A belünkben már régen ott garázdálkodik orbánviktor, és a nép dédelgeti magában a kórságot.
Kettő.
Az - a hírek szerint - valóság volt, hogy egy idióta azzal büszkélkedett, hogy hashajtóval kevert ételt vagy italt(?) adott kedvesen a menekülteknek.
Ide jutottunk és innen nincs kiút, csak Hegyeshalom felé.
Vagy nekem, meg a magamkorúaknak a sárga földbe.
Mert például a rák azelőtt elvisz, hogy a kezelést elkezdték volna.
http://nol.hu/mozaik/meghalt-a-tudorakos-ferfi-aki-kilenc-honapig-vart-kezelesre-1554359
Kellemes nyaralást mindenkinek!

morzsi írta...

Igazad van PuPu! Ez nem egy normális ország. Ahol a nyilvánosság előtt a Mi Lacink, (a Kövér)
olyan kijelentést tehet, hogy nem tudnak tárgyalni, mert nincs "nemzeti baloldal" - és nem köpi szembe ezután az első újságíró, addig tényleg nem lehet normalitásról beszélni.

Posztodban a menekültek által behozott járványos betegségekről is írsz, pedig a sajtóban nem ennek kellett volna az első helyre kerülnie.
Hanem annak, hogy egy nagyatádi rokkant nyugdíjas megoperálta magát, nevezetesen házilag kiszedett egy vérrögöt a lábából, mert már nem bírta a fájdalmat és nem bírta volna kivárni a számára kijelölt műtét idejét!
Micsoda fájdalmai lehettek szegénynek, hogy ezt tegye? Mennyi megaláztatást kellett eltűrnie, hogy minden félelmét félretéve ezt "meglépje" és hányan vannak még így, akik inkább meghalnak, de "inkább kivárják a sorukat..."

PuPu írta...

http://nol.hu/belfold/zsufolasig-megtelt-a-keleti-kornyeke-menekultekkel-1554575
:(

Névtelen írta...

Nálunk az elmebaj a ragályos kór és az agymosás! Az összes többit nagy eséllyel túl lehet élni!

Donáto írta...

Na!
Most talán belelép a szögbe a Szemét!
Olvasom, hogy Kubatov pártigazgató úr nyilatkozta, hogy ezeknek az embereknek pedig el kell tünniük, - mármint a Fradi B-közép ellene tüntető tagjainak.
Még egy rossz lépés és valamelyik elkezd "dalolni" és majd beszél arról, hogy 2006 őszén ki fizetett nekik azért, hogy nekimenjenek rendőröknek és a tv-székháznak...
Bizakodjunk!