2012. január 13., péntek

ORBÁNRÁDIÓ, BUDAPEST!

Nem kétséges, a rádió felettébb hasznos találmány.
Még akkor is, ha eredeti céljától eltekintve nem tömegtájékoztatásra, hanem tömegmanipulálásra akarják felhasználni, hiszen alkalmazójának céljaitól eltérően egy váratlan pillanatban önálló életre kel, és megmutatja felhasználójának valódi természetét.
A Vezér szép szokása, hogy péntek reggelente szózatot intéz az ő hálás népéhez, megfelelő technika és riporter áll rendelkezésére a hetenkénti médiabravúrhoz, már tudniillik a megmagyarázhatatlan megmagyarázásához, az elfogadhatatlan elfogadtatásához.
De hát mi ez a Mi Vezérünknek, aki egyéb emberfeletti tulajdonságai mellett vizet képes fakasztani a sziklából és visszaadja a megtévedt lányok erényét, szeme pillantásával bestoppolva annak szakadásait.
A mai napon is tette a maga által magára mért kötelességét és egyoldalúlag  kommunikált a kétségbeesetten várakozó magyaremberrel, aki eleinte ugyan a Klubrádiót hallgatta reggelente is, de ez a probléma csak ezidáig volt gond, mostantól ez is, meg a Klubrádió is a „Megoldott problémák” dosszié szépen gyarapodó aktáinak számát gyarapítja.
Kérdezi a rádióriporter (azóta a Szaru és Pata című jobboldali szakportál riportere), hogy beszélt e már tárgyalásai befejeztével Fellegi Tamással, aki mint bátor lovag, barlangjában kereste fel a sárkányt, a már csak a termetével is tekintélyt parancsoló Christine Lagarde – ot, egyeztetésnek nevezett feltétel nélküli megadás céljából.
A tárgyaláshoz tolmács se kellett, hiszen a tárgyalóterembe lépő Fellegi feltartott két keze és a fenekébe szúrt fehér zászló magáért beszélt.
Mindenesetre így sem volt könnyű az elszánt miniszter helyzete, hiszen emlékezhetünk Osztapenkó kapitányra, akit, szegényt szintúgy lépésváltás közben ért a halál, pedig ő a győztes oldalon állt, szemben Fellegivel, akinek győzelmi esélyei megegyeznek Szálasi hasonló mutatóival 1945-ben.
Mindenesetre helytállt és elmondta azt, amire engedélyt kapott a Nagy Hadvezértől, a Magyarok Döngő Léptű Egerétől, a Legnagyobb Kisgömböctől.
A tárgyalás éjjel fél egy felé fejeződött be, de ennek befejezte és reggel fél nyolc között a Vezérnek nem volt érkezése beszélni hű vazallusával, aki nem riadt meg az IMF vezérigazgatójának látványától, pedighát a szigorú külső láttán már nem egy vitéz eldobott pajzsot, kardot, dárdát és hanyatt-homlok menekült haza, de nemúgy a mi vitézünk!
De beszámolni nem tudott a Kárpátok Félelmetes Pockának, mert az aludt.
A Vezér szunnyad, járj lábujjhegyen Magyarország, hiszen az értünk folytatott harcban lopja a perceket (is) a pihenésre!
Édesdeden szunnyadt, szája sarkán kicsi nyálcsepp csillogott, a rengeteg szívástól egyre horpadtabb homlokán kisimultak a ráncok, francba Fellegivel, pokolba az IMF-el, mikor éppen a Reál Madrid középpályásaként tör kapura az Ember (aki még soha nem hazudott…) a Bernabéu Stadionban, hörög a lelátó… - és akkor ilyen semmi kis kérdésekkel foglalkozni?
Ugyan már!
Reggel meg fogat kell mosni, bocsánatot kell kérni Anikó asszonytól a tegnap esti atrocitásokért, meg kell enni a reggeli libacombot, be kell szállni a tizennégy egyforma páncélautó közül az aznapra kisorsoltba és el kell indulni a stúdióba a tizenhat számításba jöhető útvonal valamelyikén, közben még aggódni is kell, hogy a harci helikopter számára megfelelnek-e az időjárási viszonyok, vagy levegőből támadhatók vagyunk ?
Egy merő bonyodalom az élet, ehhez már csak adalék, hogy  ezt a rohadt ketyerét, amivel menet közben is lehet telefonálni, a mai napig nem tudtam megtanulni kezelni, mikorra megtanultam a Nokia 1110-est, addigra ezek itten már valami iPhone-nal üldöznek, amin ha hozzányúlok, mindjárt bejelentkezik a Barroso, rámmosolyog a képernyőről  - ez maga a a sikítófrász!
Vegye elő a fene, arravaló Szijjártó, hogy telefonáljon!
Méghogy beszéltem e Fellegivel?
Megkapta a feladatot, oldja meg, vagy lenyakaztatom!
Jut, eszembe szólni is kell már a Janinak, hogy adjon be a pallosjogra vonatkozó egyéni indítványt, úgyse jó másra!
Egyébként is, - mondja a mikrofonba az izgága riporternek – tárgyalás után nem beszéltem vele, de előtte igen, úgyhogy tudtam, hogy mi fog ott történni.
Ez nem vicc kérem, tényleg ezt mondta, merthogy a Mi Szemünkfénye rendelkezik a jövőbelátás és a gondolatolvasás képességével is…
Közben Martonyi próbálja valahogy eltakarítani a szarhegyeket, melyeket jártában-keltében maga után hagy ez az idióta, és közben Caligula külügyminiszterének nehéz helyzetéről elmélkedik – annak sem lehetett könnyű.
Ami azt illeti, a Mi Boldogságunk eléggé lazán kezeli ezeket a bagatell kérdéseket, miszerint, hogy lesznek-e fizetések, lesz-e nyugdíj, megmaradnak-e a bankbetéteink.
Ő az örök optimista, aki a hályogkovács magabiztosságával alakítgatja életünket, mi meg alakulunk is, mint púpos gyerek a prés alatt, már csak azon kellene drukkolni, hogy mire tökéletes polgárai leszünk Orbanisztánnak, bele ne haljunk.
Még szerencse, hogy kedvenc Ferencem szerint a Vezér nem diktátor, elképzelni is rossz, mi lenne, ha az lenne.
Úgy szar ez az egész, ahogy van.

:O)))

13 megjegyzés:

Anna írta...

Kedves Pupu!

Tevefüggőként naponta fárasztom a fogyatkozó agysejtjeimet azzal, hogy a sűrű történésekből mit is fogsz választani estére írásod témájaként. Fogadni szoktam magammal. A számomra abszurd, dühítő, émelyítő napi információk közül 1 mindig visszaköszön a blogodban ( Fradis téma kivételt képezett).
Köszönöm az írásaidat!

Névtelen írta...

A tizedikről gravitálunk lefelé.
Az első emeletnél még minden rendben van, csak nagy a huzat.

Üdvözlettel: placebo

pleinair írta...

Köszönöm, megint megnevettettél.O:)))
Egyetértek a konklúzióval is:
Úgy szar ez az egész, ahogy van.
Ha "kedvenc Ferencünk" szerint a Vezér nem diktátor, "csak" hatalmi tébolyában önkényét ránk erőszakoló őrült, akkor nekünk tűrnünk kell a "demokratikus" választásokig.
Ez már tényleg maga a vég.
Maga az elgyávulás, a teljes elbizonytalanodás. Úgy látom sikerült jobbról és balról, egyesült erővel tönkretenni egy tehetséges, végtelenül jószándékU embert.
(Most értem meg, amit arról írtál, hogy nem a megfelelő emberekkel vette körül magát. Nem tiszteletre méltó, elméleti régiókban filozofáló emberekre lenne szüksége.)
Tegnap Niedermüllerrel találkozott a gödöllői DK. Nem dobódtam fel tőle.

Névtelen írta...

Megosztottam.Megint.........

Névtelen írta...

Tisztelt Pupu !

Már egy napot sem tudok kihagyni hogy ide ne kukkantsak. Nagyon szellemeseket írsz , és sajnos ez a mostani valóság.
Egy kérdésem van viszont :Ha nem demokratikus úton távolítanák el ezt a nem is tudom milyen jelzőkkel illethető kormányt , utána hol lenne a megállás ? Hány kormányt távolítanának még el ezek után ?
Sajnos ezeket a kérdéseket is figyelembe kell venni .

éva írta...

Pupu, gondolj már úgy igazán bele! A jobbosok elvből vitatni szoktak MINDENT amit Gyurcsány mond. A vita jelenleg azon menne, hogy diktatúra vagy "csak" önkényuralom. Én az egész nyilatkozatból csak a "még" szót hiányoltam. Amit a baloldal kormányzásra való felkészüléséhez "még nem" formában hozzá tudott tenni.
Ráadásul egy zavargás okot adna a szükségállapot elrendelésére az összes cukros következményével együtt (rendeleti kormányzás, pártok betiltása, parlament szétkergetése, stb. stb.)
Tényleg arra vágysz, ami Orbán malmára hajtaná a vizet?
A titkosszolgálatokról meg annyit: sok van a fidesz rovásán, ez is elfér a többi között (még csak ki sem lóg nagyon)

pumukli írta...

A péntekenkénti orbáni kinyilatkoztatásokról meg csak egy közmondás:
"Bolond likból, bolond szél fú."
Sajnos, ez tény, tény, tény.

Patti írta...

Kedves Pupu!

Ez megint egy találó írás! Ami azt illeti, "kedvenc Ferencünk" vagy nagyon optimista, vagy a pánikot szeretné megakadályozni, mert akkor aztán tényleg bedőlne ez az ország. Ennek az egyenletnek, úgy tűnik, nincs megoldása, mert demokratikusan ez a kormány nem váltható le, de ha nem demokratikusan váltjuk le, az pont ugyanolyan rossz, mint ha le sem váltanánk (ahogy Bartus László az Amerikai Népszaván kifejtette, szélsőjobbos diktatúra lenne a vége...) Más: a hvg.hu-n olvastam, hogy Magyarország kritikát kapott a menekültügy hiányosságai miatt. Miféle ország lehet az, aminek polgárai itt kérnek menedéket, mikor innen is elfele mennek az emberek...? (Valamit nagyon benézhettek azok a szerencsétlenek)
Előbb-utóbb a Mi Vezérünk egyedül fog maradni egy rakás afrikai/arab menekülttel, akiknek tényleg ő lesz a Reménységük :o

kogito írta...

Kedves PuPu és kommentelő társaim! Nem tűnt fel nektek, hogy a zorbán nevű luxusbolsi szemei mennyire dagadtak a sok pálinkától? Azért vigyorog ilyen idiótán. Demjánnal csináltak egy görbe estét, látszik rajta a másnaposság! Ezt a képet az AN-ről el is mentettem, mert ha az adrenalin szintemet emelni akarnám, mást sem kell tennem, mint ezt az idióta, paranoiás őrültet megnézem!
Amíg ez a skizofrén és bandája garázdálkodik s úgy gondolják, hogy a bolhahadseregükkel legyőzik az IMF-et, FED-et tulajdonló Rockefellereket, Rotschildokat és társaikat, akkor jobb ha azonnal eltakarodnak, mert ez esetben a fülkeforradalom csak egy szellentés. S ha ezt a harcot még kiterjesztik a magyar népre is, na akkor az már vérlázító!
Ennek a harcnak eredményét tükrözi ez a link is, okvetlen javaslom tanulmányozni!
http://hirszerzo.hu/velemeny/2011/12/30/Orban_Achillessarka_avagy_a_nyomor_halalrai_4SA7KP

kogito írta...

Ahogy néztem, lemaradt a vége. Íme a teljes link.

http://hirszerzo.hu/velemeny/2011/12/

30/Orban_Achillessarka_avagy_a_
nyomor_halalrai_4SA7KP

kogito írta...

Elnézést mindenkitől, nem akarok celeb lenni, de ezt még megosztanám veletek:


Hírszerző
2012.01.13., 11:15 2012.01.13., 14:04 34005 39
Szerkesztőségünk tudomására jutott, hogy a Fideszt és Orbán Viktort külföldi alapítványok, spekulánsok, liberális háttérszervezetek tartották pórázon.
Információink szerint korábban a párt több vezetőjét, köztük Orbán Viktor miniszterelnököt a nemzetközi spekuláns csoportok egyik legbefolyásosabb képviselője Soros György tőkés pénzelte. Soros alapítványa mellett azonban más külföldi szervezetek is így avatkoztak bele közvetve Magyarország belügyeibe. Dokumentálható, hogy a Fidesz együttműködött a német Konrad Adenauer Alapítvánnyal és a szintén német, liberális Friedrich Naumann Alapítvánnyal is, melynél a jelenlegi külügyi helyettes államtitkár, Prőhle Gergely korábban vezetői posztot is betöltött. Úgy tudjuk, hogy az együttműködések kiterjedtek például közös rendezvényekre, de alapítványi pénzből kapott külföldi "kiképzésre" is: jó példa Firtl Mátyás KDNP-s országgyűlési képviselő esete, akit információink szerint 1994-ben Bonnban képzett tovább a Konrad Adenauer Alapítvány.
Mindezek az információk különös fényben tűnnek fel most, hogy jobboldali lapok szívós oknyomozó munkával kiderítették: Bajnai Gordon volt miniszterelnök alapítványa, a Haza és Haladás amerikai befolyás alatt áll, hiszen az amerikai Demokrata Párthoz és Hillary Clintonhoz kötődő Center for American Progress nevű szervezet együttműködő partnere. Szerkesztőségünk döbbenten és értetlenül áll azelőtt a tény előtt, hogy magyar politikai erők külföldi politikai szervezetekkel folytatnak partneri viszonyt, sőt pénzbeli és egyéb támogatásokat is elfogadnak tőlük.

jobbik írta...

sok bunkó, balos.ha Orbán nem lesz, remélem megkapjátok a Vonát. az majd rendbe tesz benneteket.hejj - de jó lesz

Balabbik írta...

Jobbik!
A Vonától és egysejtű jobbikos alattvalóitól és az 50 kilós zörgő csontú gárdistáktól nagyon félünk.
:)))