2012. január 23., hétfő

KINEK SÜRGŐS?

Nagy a várakozás, holnap megy a Mi Fényességesünk szőrcsuhában, mezítláb, üres kardhüvelyét madzagon a nyakába kötve Canossába, vagy Brüsszelbe, vagy hova, de mindegy is.
Ott várja őt Barroso, aki természetesen megegyezési készségét fogja hangoztatni, örömmel üdvözölve a szándéknyilatkozatokat, melyek szerint töretlen forradalmi lelkesedéssel és speciális módszerrel harcolunk hazánk függetlenségéért, újabb sikereket érve el a gazdasági szabadságharc frontján.
A speciális módszer elsősorban abban áll, hogy Orbán, Szájer meg Martonyi minden eléjük tartott nyugati ülepet megtisztel a nyelvével, legutóbb Szájer előtt keresztbeszalad az utcán egy strasbourgi fekete kandúr, az sem úszta meg.
A remek stratégia másik eleme, hogy Matolcsy befogja a száját, de lehet, hogy azért tart ott az egészségügy, ahol, mert Szócska államtitkár a képviselői irodaház pincéjében szép, egyenletes, apró öltésekkel éppen bevarrja a közgazdaság megújítójának, az unortodox miniszternek csacsogó száját.
Menet közben rá- rámutat a pince közepét elfoglaló ipari húsdarálóra, felvillantva a szebb jövőt, amennyiben a keszekusza tekintetű miniszter, a magyar puszták Klerensz névre hallató oroszlánja megszólalna.
Igaz, bízhatta volna ezt a munkát Szócska államtitkár valami friss rezidensre is, hiszen a szakellátás reformja során kiderült, hogy a magyar lakosság érdekeit az szolgálja legjobban, ha a beteg nyitott szívműtétjét egy kutyafuttatóban a padon végzi majd egy rezidens, ettől nő a színvonal…
Mindenesetre a Magyar Csodavárók Egyesülete (leánykori nevén a jobboldal) meg van győződve arról, hogy a Vezér kilovagol arra, merre a Nap lenyugszik, meglengeti daliás buzogányát, mire is a Barroso nevű portugál vitéznek üstöllést inába száll a bátorsága, és kardját féltérdre ereszkedve felkínálja a magyar hősnek, és ezzel a válságnak befellegzett.
Szerintem meg az lesz, hogy a mi hősünket mosolyogva várja majd az Unió első embere, de ez a mosoly nem a megbocsájtás és a megenyhülés mosolya lesz, inkább csak nyugtázása annak a ténynek, hogy mennyire kellemes látvány is, mikor az ostoba kis pökhendi a fejét a porba nyomva égnek mereszti a seggét.
Mit mondjak, még nekem is röhögnöm kell ezen, pedig míg Barroso szabadjeggyel vesz rész az előadáson, az én számomra a jegy ára meglehetősen magas lesz, és a tetejébe még nem is tudja senki, hogy mennyiért vehetjük meg a cédulát.
Merthogy az ár annak a függvénye, hogy mi is a nyugat szándéka a Mi Boldogságunkkal.
Ha csak csuklóztatni akarja, akkor viszonylag olcsón megúszhatjuk, ha viszont nagytakarítást akar tartani és az a cél, hogy tűnjön el, mint a büdösség, akkor bizony ez nem lesz olcsó, merthogy a koma úgy kapaszkodik a hatalomba, mint éhes róka a jóltáplált liba nyakába, és leoperálni a vezéri kezet a jogarról nem öt fillér, + hálapénz, ugye.
Természetesen a dolog udvariasan megy végbe, hogy úgy mondjam, vígan dudál a portugál, míg a Mi Vezérünk (Sieg! Heil!) fogainak csikorgatása idáig hallik majd és ez az aláfestő zene kissé csökkenti a holnap délutánra várható győzelmi jelentés szépségét.
Mindenesetre, ha van csöpp esze a Haza Csúnyájának, akkor felkészül arra, hogy még sokszor kell ezt a kis kirándulást megtenni, újabb és újabb feltételek teljesüléséről jelentést tenni, újabb és újabb feltételeket magáévá tenni.
Egyébként nem lenne baj, hiszen ha az IMF pénzt akarna adni, akkor nem kellene összevissza keresgélnie, ott fekszik majd a Bizottság előszobájának ajtaja előtt, célszerűen kiterítve, hadd tanuljon jómodort!
A mienk egy vicces ország, soha nem arról volt híres, hogy tanulmányozta volna a realitásokat, de a mai helyzet túltesz még az eddigieken is, ma ugyanis saját magunk ellen folytatunk politikai és gazdasági szabadságharcot.
Mi vagyunk ugyanis az Unió.
Nagyon tetszett a béketábor tüntetésén a tábla, „Én is Orbán Viktor vagyok!” – ami ugyan kizárt, hiszen annak valószínűsége, hogy egy évszázadban két ilyen eszement születik, szinte a nullával egyenlő, ellenben az teljesen igaz, hogy az Unió mi vagyunk, tízmillióan a negyedmilliárdból.
És a mi pénzintézetünk az IMF, mellyel nem kell háborúzni, legfeljebb nem kell odamenni pénzért, lehet kéni mondjuk Bangladestől is, és akkor az élet leegyszerűsödik, hiszen a nincsből nem lehet adni, a nemlétező hitelért pedig nem lehet biztosítékokat kikötni.
Ha lenne kis hatalmam, a Lánglelkűt minden nap odaültetném egy bazi nagy kivetítő elé és egy órán keresztül néznie kellene a minap zátonyra futott óceánjáró képét, mely rettenetes sorsát idióta kapitányának köszönheti.
Aki ugyan most még összevissza beszél, de eljön a napja, mikor oda kell állnia bírái elé.
Egy normális ember még valamit tudna enyhíteni a helyzetén egy töredelmes beismerő vallomással, valamiféle együttműködéssel, és valaki elmondhatná neki, hogy az sem lenne hátrányos, ha felhagyna a pökhendi pofátlankodással.
Nem fogja ezt tenni, merthogy nem egy normális ember.
Még rengeteget kell verni a fejét egy hólapáttal, hogy megértse az idők szavát.
Barroso meg ott áll irodája ajtajában, mint Európa Yodája, és mosolyogva várja: Az Erő velem van!

:O))))

14 megjegyzés:

csipkerozsika írta...

jo almodozast te balfasz!

MoonRiver írta...

Haha..Pupu, amint látom, nő az ázsiód, gratulálok. Már csipkepitécske is Téged olvas. Szeretet nélkül, de köszöntjük sorainkban, Yodát nézve pedig: az Erő senkinél nincs, egyelőre csak "itt a piros, hol a narancs" böszme játék folyik.

Tóni írta...

Én meg beléd kívánom

Babi néni írta...

Ezt nem bírom ki:

Csipkerózsika, bagoly mondja verébnek!... :o)

Névtelen írta...

Jajjjjajjjjaj! Csipkerózsika, vajon nekem most mit irsz? Tudniillik, megosztottam a blogot. Én hülye!
Lehet, azt irod, hogy "balfaszabb"?!
Meg is érdemlem, hidd el!

Unknown írta...

micMi van Csipkerózsika? Tükörbe néztél???

Kun Béla írta...

Állítólag azt kéri a komcsizsidó Barroso, hogy orbán mondjon egy öszödi beszédet is.
A kölcsönért cserébe kérik a szentkoronát, mert kell nekik az arany, mer az a válságban értéktartó beolvasztva is, kérik a parlament épületét és a várból egy darabot egyenlőre, de később a kisalföldre is igényt tartanak. Azonkívül folyamatosan kérik a szentkirályi ásványvíz szállítását Németországba, Portugáliába és Izraelbe ingyen természetesen és egyes élelmiszerek ingyenes kiszállítását.
A többit Trianonban fogják megtárgyalni. :)))

Névtelen írta...

Azt mondják, hogy a magyar szentkoronában is "made is china" felirat van beleöntve.

csipke........ írta...

pupu te rondabb vagy a tevenel, bar a teve nagyon hasznos allat, te viszont haszontalan vagy. bocs elirtam, lehetek csipkejozsika is. o tonika koszi, neha az is kell az embernek, nem gondolod? egyebkent nem erdekelnek az esemenyek, csak nagyon jo titeket bosszantani. bar nem tudom kinek mi a problemaja, csak a pupu nagy bajat ismerem, de azt az orban nem tudja gyogyitani, forduljon batran az orvosokhoz, es a gyogyszerekhez. hahaha.

kogito írta...

Ez a csipetke..izé... csipkejózsika vagy mi, biztos alaposan tanulmányozta a RED BULLA nevű narancsbolsi tákolmányt és a hatalmas szókincsét innen merítette. Nem mondom, sokra vitte és még előtte a jövő... Te szegény, gyengeelméjű...
Amúgy meg Pupu megint leírta a tutit, ehhez nem is kell hozzátenni semmit. Mi ébren látjuk ezt az orbáni ámokfutást, a csipkerozik meg álmodjanak nagyokat továbbra is, ha éhen halnak álmukban, nem is tudnak róla.

kogito írta...

Egy kis megnyugtatás a sok, rossz hír hallatán:

http://rd.hirkereso.hu/rd/12828121?partner=kapu&url=http://privatbankar.hu/makro/ne-feljunk-az-allamcsodtol-mert-az-jot-hozhat-nekunk-244010

pumukli írta...

"még nem is tudja senki, hogy mennyiért vehetjük meg a cédulát."
Mink tényleg nem tudjuk, de van egy sejtésem, hogy drágán. Persze a félcédulás nem fog fizetni, hacsak 9 millió meg nem kéri tőle az árát.De akármeddig élvezi is ezt a neki járó bizalmat az biztos, hogy 10 évre eladósítja az országot az óriási felárakkal,kamatokkal, amit az állampapírok után kell fizetni.Majd az akkori kormányok fognak szorulni Orbán önkényességéért. Meg a gyerekeink fogják nyögni hosszú évekig. Jó lenne, ha ezt sokan tudnák a szombati tüntetők közzül.Mit is jelent a piacról finanszírozni egy ország gazdaságát.
Csipkerózsika meg a szoci fórumon is ilyen volt rengeteg niccel körülbástyázva.Rá kell hagyni. Szeret otromba lenni. Azt gondolja, hogy vicces. Pedig csak közönséges. De ilyennek is kell lenni.

éva írta...

kogitó - mi a teendő államcsőd esetén?
http://www.vasarnapihirek.hu/szerintem/karcagi_vasarlas_allamcsod
egyébként hány napra való élelemtartalékod van?

desmond írta...

szoval a szaros ulepedet te is odatarthatod a triumvireknek. telitalalat?