2010. szeptember 15., szerda

HACKER...

Van a pofátlanságnak egy olyan szintje, amelyik láttán még az ellenfél is elismerően csettint.

És ha a pofátlanságnak egyszer szobrot emelnek nálunk, akkor a modellek után már nem kell szaladgálni, az viszont biztos, hogy a főalak lábánál szilárd a helye Demeter Ervinnek.
Most éppen az UD Zrt. ügy kivizsgálását indítványozók felelősségrevonását próbálja meg elérni a Fidesz, miután úgy látszik, hogy a Szilvási volt titokminiszter ellen megindított büntetőeljárás megfeneklett, illetve egyre inkább kilóg a lóláb.
Egyre kisebb a valószínűsége, hogy Szilvásit akármiért is felelősségre lehetne vonni, ellenben bármikor fennáll annak a lehetősége, hogy a fagyi visszanyal.
tenni kellett valamit, ezért Demeter Ervin, mint a cirkuszi bohóc, akitől elvették a hangszerét benyúlt a nadrágja zsebébe és vidáman felrikkantott: Van másik!
Így aztán most abban az örömben van részünk, hogy innentől kezdve hacker-ügyünk is van.
A mondás az, hogy Szilvási titokminiszter még akkor, amikor nem volt titokminiszter bejuttatott egy hackert a Nemzetbiztonsági Hivatalba ravasz és fondorlatos módon, amennyiben felhívta az illetőre, mint tehetséges informatikusra a Hivatal akkori vezetőjének a figyelmét, majd később aztán ez az elvetemült hacker a Hivatal utasítására feltörte a kormányzati gerinchálózatot és az így kinyert adatokat Szilvási pártpolitikai célokra használta fel.
Gondolom, a hacker a Hivatal állományában mint informatikus szerepelt, de ez így azért nem olyan ütős megnevezés, jó ez a hacker - Mariska néni már csak a nevétől is szívszélhűdést kap……
Természetesen a Nemzetbiztonsági Hivatal alkalmazásában álló hacker - ahogy illik - Demeter szerint Gyurcsánynak is jelentett (Bátaszék, csőszkunyhó, ürgebőr…) hiszen mi sem természetesebb ennél, és milyen összeesküvés és ármány az, amelyet nem Gyurcsány sző, mit egy gonosz pók…
Ravasz alak ez a Szilvási, talán csak hajdani katonakorom L. őrmestere vehetné fel vele a versenyt, aki szolgálatvezetőként felelt a század anyagaiért, - így a körletek falain elhelyezett viharlámpák meglétéért is.
Hősünk nem bízott semmit a véletlenre, és amerre járt és kincstári holmit látott azt némi körbepillantást követően begyűjtötte és saját tartalék- készleteként kezelte a továbbiakban - a szomszédos alegységek szolgálatvezetőinek őszinte bánatára.
Egyszer aztán lélekszakadva jelentette neki az ügyeletes, hogy hiányzik a század egyik folyosójáról három viharlámpa.
Némi káromkodás után egyszercsak elhallgatott, hátratolta a fején a sapkát és megcsóválta a fejét. Rájött, hogy ellopta a saját viharlámpáit…
Valószínűleg így járhatott Szilvási is, - teljesen véletlenül meghackeltette azokat a kormányzati információs hálózatokat, melyek felett a kormány kizárólagos felügyeletet gyakorolt, és erre csak most jöhetett rá, amikor a Demeter által vezetett parlamenti albizottságban szóba került az ügy.
Demeter egyébként nyakig – mondjuk talán így – sáros az UD Zrt. ügyében, és elég ostoba is ahhoz, hogy a napon flangáljon, mikor vaj van a fején, - én nem is rajta csodálkozom, hanem Csányin, Viktor főnökén, aki ahelyett, hogy leállítaná őket, hagyja, hogy az ő személyét is érintő ügyet piszkálgassák.
A legviccesebb az, hogy Demeter arról szónokol, hogy a NBH volt vezetője, Laborcz tábornok nem ment el magas albizottsága elé, - csak azt felejtette el elmondani, hogy Demeterrel személyes konfliktusa is van, - emellett bírósági eljárás van folyamatban, melynek Demeter érintettje, ezért vicces lenne, ha ő vezetné a Laborcz meghallgatását igénylő bizottságot.
A tény egyébként tény marad, tegyen akármit is Demeter és hozzon bármilyen határozatot is fideszes többségű albizottsága: Kövér, Demeter és Csányi igénybe vette az UD Zrt. szolgálatait politikai ellenfeleik titkosszolgálati eszközökkel történő megfigyelésére, és az így nyert adatokat felhasználták vagy fel kívánták használni politikai ellenfeleik ellen.
Érdekes, de sem a Rendőrség, sem az Ügyészség nem volt hajlandó tisztességes eljárás lefolytatására ezekben az ügyekben, a nyomozgatásoknak igen gyorsan véget vetettek, és az ügyből az érintettek ártatlan fehér galambként masírozhattak ki, az ország nagyobb dicsőségére.
Na, sebaj – majd az új vezetés, a Pintér-Polt tandem rendet tesz és pártatlanul kivizsgálja az ügyet…
Egyébként, ha a Hivatal vezetője úgy látja, hogy a kormányzati információs hálózatok sérülékenyek, akkor bármikor adhat utasítást arra, hogy beosztottai ellenőrizzék a biztonsági réseket, és ugye a puding próbája az, hogy megeszik, egy informatikai hálózaté meg az, hogy feltörik, - ha sikerül, akkor baj van.
De ha mondjuk a hacker nem a Hivatal vezetőjének utasítására járt el?
Mert azért azt Szilvási elmondta, hogy az UD Zrt. emberei beépültek a Nemzetbiztonsági Hivatalba is, és ezt nem először mondja, de ezt sem akarja senki kivizsgálni, természetesen.
Szilvási meglehetősen óvatos ember…
Szánalmas bohóctréfa ez az egész, pedig nagyon komoly ügy ez valójában, megkérdőjelezi az állam demokratikus berendezkedését.
Ha csak az bebizonyosodik, hogy az UD Zrt emberei beépültek a titkosszolgálatokba, ez már magában kimeríti a fél büntető törvénykönyvet, ha pedig ezt kötni lehet a Fidesz prominenseihez, akkor bizony igen súlyos, államellenes bűncselekmények megvalósulásáról lehet beszélni.
Márpedig igencsak úgy tűnik, hogy kötni lehet hozzájuk, - megrendeléseket adtak és jelentéseket kaptak.
Nixonnak sokkal kisebb dologért kellett mennie, de itt, amikor pl. betörtek Lendvai Ildikóhoz és ellopták a laptopját, akkor sem verte ki az ügy népnél a biztosítékot, - lehet, most is azt képzelik, hogy valami remek akciófilmet néznek, jóllehet az ország tönkretételét bámulják tátott szájjal, nyálcsorgatva.
De ne is lamentáljunk tovább a demokrácia mai állapotán, vegyünk példát néhai Antall Józsefről, - akármi is ez, ami itt van nekünk, merüljünk alá és bekkeljük ki őket!
Nekünk nem kell majd annyit várnunk, mint neki kellett.


:O))))

4 megjegyzés:

- írta...

pi- CSÁNYI kever-kavar-utasít-gazdagodik nő a gyom...
akkor viktor is naponta szíjjja...és biztosan nem örömmel teszi, hiszen bécsbe jár lenyugodni a dinnye után...

Pupu nincs az a pénz amiért azt mondanám, hogy ma biztonságban vagyunk! de akkor is ugyan ez lenne, ha a szoci szánalmas tiBOR lenne a miniszterelnök.ma hallottam a fodrásznál, hogy állítólag valahol részegen kijelentette hogy ő lesz a következő miniszterelnök. ez lehet hogy csak szóbeszéd, de az isten mentsen meg mindenkit egy tibortól.egyébként én a szilvásit nem tartottam jó szakembernek, gyurcsány nem jól válogatta meg az embereit!!! a megfelelő embert most nem ráncigálhatná a fidesz...

szóval csányinak van egy saját országa, mi meg nem tudunk róla... EZT TÉNYLEG ELKÚRTÁTOK PUPU!

A LÉNYEGRE NEM FIGYELTEK ODA A SZOCIK, ÉS A JÖVŐRE SEM GONDOLTAK...A FIDESZ 8 ÉVE RAKOSGATJA LE A TAPOSÓAKNÁKAT, AMIK MOST ROBBANNAK, ÉS KI TUDJA MENNYI MARAD MÉG UTÁNUK, AMIKET ÉPP MOST HELYEZNEK EL, DE ERRE NEM FIGYEL SENKI, MERT A viktor ÁLTAL BESZÉDÍTETT NYUGDÍJASOK A TÉMA, MEG A JOBBIK...nehogy azt mondd, hogy ez nem egy akciófilm...

akartam írni neked egy viccet, de az UD Zrt emberei titkosították, és még a viccbe is beépültek... :)

tudod, hogy idén egyetlen dinnye volt csak ehető a sok közül? rohad a csányi föld vagy mi...

- írta...

szia, pupu.
tegnap este láttam egy videót a c-pressen a kassai cigányokról, és teljesen kiborultam. kivételesen fogalmam sincs kimondta, ha mondta valaki, de az jutott eszembe közben, hogy a szegények számára a legrohadtabb szocializmus is jobb, mint a kapitalizmus, még akkor is, ha a szocialista vezérek milliárdos kapitalisták... ebből gondolom azt, hogy gyurcsánynak 9o százalékos esélye van a visszatérésre! tudod én nagyon megszívtam a szoci 8 évet /igaz most a fidesz szarságait szívom/, de nem baj, számomra így maradhat minden, nem érdekel a saját közérzetem és jólétem, de ha a cigányoknak jobb lenne gyurcsánnyal, akkor jöjjön, és tegye a jobbat! végtelenül el vagyok keseredve... betett a lelkemnek az az öt kisgyerek is, akiket ma a földön ülve láttam összebújva míg az anyjuk a kukában kutatott valami ehető után. nem cigányok voltak, de nekem mindenki nyomorúsága egyformán fáj!

Névtelen írta...

Ne nézzenek bennünket hülyének!
Jó írás, kösz!

Névtelen írta...

Az a szörnyű, hogy szóról-szóra igaz..