2011. január 30., vasárnap

FÖLDRENGÉS

Rengett a föld Magyarországon, de jól megúsztuk.



Viszont azonnal felmerült a kérdés, hogy ki a felelős érte, és most itt állunk tanácstalanul, merthogy nem is oly rég még egyértelmű lett volna a felelet: Gyurcsány a hibás.
De ma már, ugye, a kérdés korántsem ilyen egyértelmű, hiszen közben megjelent hazánk egén a Mi Vezérünk és Fénylő Csillagunk, a Nagy Kormányos, a Bölcs és Nagy Elefánt, Kinek Lépte Alatt Döng a Föld - esetleg ő is számításba jöhet.
Persze ha ez bebizonyosodna, akkor azért azonnal kiderülne az is, hogy nem céltalanul trappolt ő a porcelánboltban, oka és célja volt annak, hogy a földhöz verdeste a fejedelmi tuskólábakat, - a nemzet felvirágoztatásához tervezett néhány ágyást létrehozni és magvetés céljából repesztette meg a talajt – következik víz fakasztása a sziklából, ez majd tavasszal lesz esedékes…
Mindenesetre jobban tesszük, ha meghúzzuk magunkat, a nagy országalakításban fejünkre eshet egy-két gerenda.
Mondjuk a magánnyugdíjpénztárak roskadozó épületéből, melyek lerombolása holnap perfektuálódik véglegesen, és amely olyan bontás volt, melyben a tulajdonosok egy része is szorgosan részt vett, gondolom, teljesen önzetlenül.
Csányi magánpénztára például azzal járult hozzá a kalákában végzett munka sikeréhez, hogy a hónap vége felé volt olyan kedves megküldeni tagjainak ez egyenlegközlőt, segítve ezzel is a zemberek döntését, időt hagyva a gondolkodásra nekik.
Született is erről egy kis animáció, - nem tudom megállni, hogy ide be ne idézzem, elnézést kérve egyúttal a szerzőtől, klikk ide, erről van szó!
De egyébként sem árt vigyázni, hiszen ha a mi Világpolitikai Tényezőnk esetleg meg találja szakítani nemzetközi jószolgálati nyüzsgését és átmenetileg megáll Magyarországon, az beláthatatlan következményekkel járhat, például adót vethet ki a mobiltelefonokra – stílszerűen arra, aki szolgáltat és arra is, aki igénybe veszi a szolgáltatást.
Esetleg létrehozza a Nemzeti Mobiltelefon Felügyeletet, amely a beszélgetések tartalmát ellenőrzi és bizonyos szövegösszefüggések elhangzása esetén (ostoba kis pöcs, cezaromániás senki, a nemzet aranyere, stb…) bírságol és eltiltja a szabályszegőket a telkó használatától örökre.
Az új hatóság vezetője - húsz évre kinevezve - mondjuk Matolcsy felesége lehetne, esetleg államtitkári rangban.
Ha viszont lejár az a kegyelmi időszak, amikor az Uniós elnökség kényszere folytán minden nyugat-európai politikus kénytelen őt fogadni, akkor aztán vége lesz a honi lazsálásnak, és ameddig a külföldi politikusok a kezüket súrolják, és az ujjaikat számolgatják, hogy megvan e még mind, addig mi az Orbán-csomaggal fogunk ismerkedni.
Remek csomag lesz, természetesen az is a legelesettebbeken fog ütni egyet.
A lakókörnyezet rendbentartásán túl még hátra vannak természetesen a megfelelő viselkedésre vonatkozó előírások – pl. a munkanélküli levett sapkával, kezét tenyérrel felfelé előrenyújtva, 45 fokban meghajolva, csókolom a kiskezitlábát naccságosméltóságos ügyintéző asszony! köszöntéssel léphet be a hivatalos helyiségbe…
Közben a 1948 előtti Szociáldemokrata Párt örökösei egyelőre még szabadlábon folytatják a vitát arról, hogy a fiatalok megnyerése érdekében Kéthly Anna össze műveit osztogassák nekik május elsején, vagy sült libacombot, a szaxervezetek langyosan fenyegetőznek, Vona a cigányok szaporodását kívánja visszaszorítani, - ennek legjobb módja persze az lenne, ha bekapná a Gazsi fakanalát, az LMP meg keresgéli soha nem létezett identitását.
Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország...
Persze soha nem lehet tudni, mikor jön egy, a mainál komolyabb földrengés - hallottam már akkoráról is, hogy egész rendszerek omlottak össze, kő kövön nem maradt.
De jó lenne megúszni…

:O)))

A bejegyzés a http://kapcsolat.hu/blog/foldrenges címen is olvasható.

3 megjegyzés:

vénuszlakó írta...

pupu azt kérdezed, hogy 2o14-ben mely pártok lesznek tagjai az új parlamentnek, de arra miért nem szavazhatok, hogy EGYIK SEM,
ÚJ PÁRTOK KERÜLNEK BE?

zombi írta...

Sose idegesítsd magad PuPu. Szeretve tisztelt vezetőd Orbán Apánk csak egyet álmodik, jó nagyot. Aztán csak dobbant egyet és már a Pannon tengeren fogunk hajózni mi, igaz magyarok. Az únió meg csak táthatja a száját, hogy mire is vagyunk képesek. Aztán már csak a hálók kellenek, hogy kifogjuk az aranyhalakat és Magyarország lesz a leg-leg-leg.....Arról majd a nagy Mágus gondoskodik.

Névtelen írta...

Esetleg azt tudja valaki,hogy szeretett vezetőink közül hányan maradtak a magán nyugdíjpénztárban? Ki tudná deríteni valaki?